Waarom kiezen voor Koelewijn Uitvaartzorg

Waarom kiezen voor Koelewijn uitvaartzorg

Koelewijn Uitvaartzorg staat u bij in de periode direct na het overlijden van uw geliefde. In de dagen voor, maar uiteraard ook op de dag van de uitvaart, wordt u op professionele en betrokken wijze begeleid. Precies zoals u dat wilt; bijna alles is mogelijk.

Persoonlijke aandacht
Volledig ontzorgen
Transparant (overzicht in kosten)

Mogelijkheid tot voorbespreken op een discrete manier bij u thuis of op locatie

Koelewijn Uitvaartzorg biedt u de mogelijkheid om uw eigen uitvaart op een discrete manier voor te bespreken. Op deze manier kan alles voor de uitvaart al naar uw wens geregeld worden.

Eigen rouwauto

Onze eigen rouwauto is 24 uur per dag beschikbaar. Zo zijn wij niet afhankelijk van andere partijen en is het vervoer altijd mogelijk.

Uitzoeken van kisten bij ons op locatie

Wij bieden keuze uit vele soorten kisten, alle wensen zijn mogelijk. Naast onze grote voorraad op locatie, kunnen we andere kisten binnen 24 uur leveren.

Eigen opbaarruimte

Koelewijn Uitvaartzorg biedt de mogelijkheid om de overledene elders op te baren. Hiervoor hebben wij een eigen opbaarruimte gerealiseerd die gratis ter beschikking wordt gesteld. Deze ruimte is huiselijk ingericht en van alle gemakken voorzien. Familieleden kunnen op afgesproken tijden en in volstrekte privacy bij hun dierbare zijn.

Uitvaartpakket

Er komt veel kijken bij een uitvaart. Koelewijn Uitvaartzorg begeleidt hierin en neemt dit desgewenst zoveel mogelijk uit handen. Met behulp van onze complete pakket zijn wij in staat om alles te regelen, van verzorgen tot aangeven. U bepaalt wat wij voor u kunnen betekenen.
Onze pakketten zijn naar uw wensen aan te passen. De prijs van het pakket wordt bepaald door de opties die u wenst.

Het afwikkelen van de verzekeringen

Ook voor zaken als het afhandelen van de verzekeringen en het contact leggen met de notaris kunt u bij ons terecht.

Nazorg

Na vier weken nemen wij contact op met de familie van de overledene. We bieden begeleiding bij onder meer het opstellen van de dankbetuiging of het ophalen van de urn bij het crematorium.